OVER ONS

Over BBQWacht

Een initiatief van een bedrijf dat kwalitatief zeer goede BBQ’s verkoopt. Omdat het belangrijk is om een BBQ ook kwalitatief goed te houden, dus in orde te hebben voordat het BBQ seizoen weer begint, is de BBQWacht opgericht. U kunt bij de BBQWacht een onderhoudscontract afsluiten.

Wij komen dan ieder jaar langs om uw BBQ weer helemaal tip top in orde te maken. Zo voorkomt u ongelukken, welke helaas nog regelmatig voorkomen, veroorzaakt door bijvoorbeeld een poreuze gasslang, waardoor er gas lekt. Komt dit gas in aanraking met open vuur, dan kunnen er ernstige brandwonden veroorzaakt worden. Hier zit niemand op te wachten tijdens een gezellig samenzijn bij een BBQ.

Ben daarom voorbereid en laat de inspectie en reparatie van uw BBQ aan ons over door middel van een onderhoudscontract. Het maakt niet uit wat voor soort BBQ het is. Dit kan een normale houtskool BBQ zijn of een gas BBQ. Iedere BBQ heeft regelmatig onderhoud nodig.

Bij de Green Egg is het bijvoorbeeld belangrijk de schroeven regelmatig langs te lopen. Door veelvuldig gebruik raken deze los waardoor dit gevaar en overmatige slijtage van de andere onderdelen op kan leveren.

AANMELDEN

Neem contact met ons op of kijk op de website voor onze tarieven. Wanneer u bij ons een BBQ aanschaft is het natuurlijk mogelijk meteen een onderhoudscontract af te sluiten, zodat u verzekerd bent van het jaarlijkse onderhoud van uw BBQ.

Net zoals bij een verwarmingsketel, waarvoor de meeste mensen een onderhoudscontract hebben, is het bij een BBQ net zo belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen. De kosten voor schroeven en bouten (Big Green Egg en Primo Grill) zijn gratis bij een onderhoudscontract. Overige onderdelen worden extra berekend.

CONTACT