Onderhoud gasbarbecue

4.6/5 (10)

Onderhoud gasbarbecue? Dat laat u toch gewoon doen door BBQWacht.nl?Twee van de allerbelangrijkste dingen van een gasbarbecue zijn de regelaar en de gasslang. Op de gasslang staat een vervaldatum. Tot deze datum is hij gegarandeerd goed, daarna dient hij vervangen te worden. Veel mensen verzuimen deze slang te vervangen, met alle gevolgen van dien. Er kan een steekvlam ontstaan of de gasfles kan ontploffen en hierdoor kan er ernstig letsel ontstaan. Ook thermokoppels zijn aan slijtage onderhevig. Hierdoor blijft de BBQ dan niet aan en kunt u hem niet meer gebruiken. Zorg dus voor onderhoud op uw gasbarbecue.

Door regelmatig zelf onderhoud te plegen of de BBQWacht middels een onderhoudscontract in te schakelen, kunt u dit soort calamiteiten vermijden.

Bent u zelf handig en regelt u het onderhoud en de reparatie liever zelf, dan kunt u ook zonder onderhoudscontract bij ons terecht voor advies en de koop van de benodigde onderdelen. Bekijk al ons assortiment in onze webwinkel. Daarom dus onderhoud gasbarbecue.

De GasStop gasfleszekering is een hoogwaardige revolutionaire gasfleszekering. Life-saving en van zeer hoge kwaliteit gemaakt. De GasStop gasfleszekering is een manueel te resetten 100% noodafsluiter en dus géén EFV-stroombegrenzer, wel zo veilig!

Gaslekken, branden en vergiftiging zijn een aantal belangrijke risico’s bij het gebruik van gasflessen. De installatie van een Gas Stop betekent voor uw klant en zijn of haar directe omgeving extra veiligheid en kan ernstige of zelfs dodelijke ongelukken en veel schade voorkomen.

In het geval van een lekkende slang, een kapotte gasdrukregelaar of een andere ernstige calamiteit aan uw gassysteem sluit onze GasStop gasfleszekering de gastoevoer direct 100% automatisch en volledig af.

Op de gasfleszekering zit ook een indicator zodat uw klant gemakkelijk kan aflezen wanneer het gas bijna op is zodat de gasfles tijdig bijgevuld kan worden. Ook kan je er een gevaarlijke overdruk op aflezen en je kunt er zelfs de kleinste lekken mee detecteren.

Met deze veiligheid en het gemak van onze GasStop gasfleszekering kan de eindgebruiker veilig en optimaal gebruik blijven maken van haar of zijn BBQ, terrasverwarmer of ander op een gasfles aangesloten apparaat in camper, caravan of op een boot.

Heeft u dezelfde visie over veiligheid en gemak en zou u graag ons veiligheidsprodukt willen verkopen neemt u dan contact met ons op.

Veel BBQ gebruikers, reizigers, campers-, campereigenaren en booteigenaren zijn binnen handbereik door onze veilige en handig GasStop gasfleszekering.

Met onze Gas Stop kunt u gemakkelijk een “up-sell” bij de verkoop realiseren.